top of page

KÖKSFRONTER

Köksfronter - Slät, ram eller vitrin? Trä eller målat?

Samtliga luckor är 22 mm med en kärna av MDF i fukttrög djupfräsningskvalitet. Träluckorna är överfanerade med massiva lister och inlägg. En formstabïl konstruktion för att undvika skeva luckor.

 

Våra målade fronter är i fukttrög MDF vilket förhindrar fuktsvällning vid skador i färgskiktet.

 

Infällt handtag i unik design alternativt valfritt standardhandtag eller handtagslöst med elektrisk öppning. Dessutom Onyxfärgade gångjärn med ställbar dämpning och ak monteringsplatta för ett stilrent utseende.

 

Vi har luckdämpare som är inborrade i baksidan, Lådfronter med djupjustering för perfekt linjering.

 

Frisidor, passbitar och socklar geras i hörnen för minimalistisk linjering. Utförande i trä mönsterpassas mot luckorna. Allt för ett enhetligt utseende. Därför pratar vi fronter istället för luckor.

front.jpg

▶    SQUARE – Målad slät. Vitrin fräst ur ett stycke med raka innerhörn. Stilren och alltid rätt. Funktionell design vid val av vårt infällda handtag. Kombinera gärna med träluckor.

▶    FRAME COLOUR  – Målad ramlucka fräst i ett stycke för maximal formstabïlitet. Vitrin fräst ur ett stycke med raka innerhörn. En stram klassiker. Skapa shakerstil med vårt innanförliggande skåpkoncept.

▶    FRAME WOOD  – Ramlucka överfanerad i ek, ask eller valnöt. Gerad sammansättning. Rak innerprofil alternativt fas 45. Vitrin med gerade hörn. Geringen känns igen på flera detaljer i vårt koncept och skiljer samtidigt ut sig från traditionella ramluckor.

▶    STRIPE  – Slät överfanerad med liggande rakgånget fanér i ek, ask eller valnöt. Vitrin med gerade hörn. En tidlös minimalistisk trälucka. Kombinationen med frisidor och passbitar i samma liggande fanér ger ett enhetligt intryck som inte är så vanligt hos andra fabrikat.

▶    RANDOM - Slät överfanerad med liggande omväxlande mönstring och nyans i ek, ask eller valnöt. Ger ett mycket livfullt utseende som framhäver träets naturliga skönhet. Vitrin med gerade hörn. Frisidor och passbitar i samma liggande fanér ger ett enhetligt intryck som inte är så vanligt hos andra fabrikat.